TR | EN
Temel Eğitim Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleme Süreci
3.10.2021

Temel Eğitim Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleme Süreci

1- Derslere kayıtlı öğrenciler dersi yürütecek öğretim elemanı tarafından gruplara ayrılacaktır.

2- Sınıf mevcudu dikkate alınarak öğretim elemanın yapacağı planlamaya göre:

Her dersin kayıtlı öğrencileri ilgili dersteki öğrenci sayılarına göre gruplara ayrılacaklardır.   Her hafta 1 grup yüz yüze eğitime devam ederken diğer gruplar yüz yüze eğitimle ayni anda yürütülecek olan ESUZEM üzerinden uzaktan eğitimi takip edebileceklerdir. Uygulamalı derslerde dersi yürüten öğretim elemanına bağlı olarak gruplarda değişiklik yapılabilecektir.

3- Her bir ders için, hangi öğrencilerin hangi gün ve saatte yüz yüze eğitimi ve/veya uzaktan eğitimi takip etmesi gerektiği ESUZEM sisteminde ilgili dersin sayfasından ve bölüm web sayfasından ilan edilecektir.

4- Bir ders haftada 2 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 2 ders şeklinde, haftada 3 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 3 ders şeklinde gerçekleştirilecektir. Dersler arasında minimum 10 dakikalık ara verilecektir.

5- Yüz yüze gerçekleştirilecek derslerde pandemi kurallarına uygun hareket etmeniz ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede uymanız önem arz etmektedir.

 

*Bu süreç Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Senatosunun 15.09.2021 tarih ve 27 sayılı kararı kapsamında belirlenen "Ders Hazırlama, Sunma ve Değerlendirme İlkeleri"ne dayalı olarak oluşturulmuştur.

Hepimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileriz.

 

ESOGÜ Temel Eğitim Bölüm Başkanlığı