Kütüphanede Drama Etkinliği

Etkinlik Tarihi: 06 Aralık 2019 09:38

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kütüphanesinde Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Esra DERELİ’nin ve Okul Öncesi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerinin düzenlediği  “Kütüphanede Drama Etkinliği”  Cemalettin Gökay Anaokulu 5 yaş grubu çocukları ile birlikte gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikte okul öncesi dönemdeki çocuklara kitap sevgisi, kütüphanelerden nasıl yararlanılacağı ve kütüphanede nasıl davranılması gerektiği ile ilgili deneyim yaşamaları sağlanmıştır.  Çocuklar oluşturulan çocuk kitapları bölümünden kitaplarını seçmişler, okumuşlar ve ödünç alma işlemlerini yapmışlardır. ESOGÜ  kütüphanesinin kapılarını açan ve bu etkinliğin düzenlemesinde bize destek olan Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Eyüp YÜKSEL ve İdari İşler Müdürü Songül YAZAR’a, çocuklarımıza teşekkür ederiz.