2023 Vizyonu ve Okul Öncesi Eğitim Konferansı

Etkinlik Tarihi: 21 Kasım 2019 15:16

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonunda Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Esra DERELİ’nin ve üçüncü sınıf öğrencilerinin düzenlediği Erken Çoculuk Eğitimi ve Daire Başkanı  Tuncay MORKOÇ’un konuşmacı olarak katıldığı “ 2023 Vizyonu ve Okul Öncesi Eğitim Konferansı gerçekleştirilmiştir. Konferansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı, Temel Eğitim Şube Müdürü Serhat Murat, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Serap ERDOĞAN, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şengül S. Anagün, Okul öncesi Eğitim Anabilim Dalı öğrretim üyeleri ve Okul Öncesi Eğitim öğretmen adayları katılmıştır. Konferans davetimizi kabul eden Erken Çocukluk Eğitimi daire başkanı Tuncay MORKOÇ’a ve konferansa katılan öğretim üyeleri ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.